Werkwijze & Inschrijfkosten

Voor dames & heren van 55 jaar tot 70 jaar

Je kunt je op elk moment in het jaar inschrijven en dan ontvang je daarna 7 keer een uitnodiging voor diners, wijnproeverijen, buffetten en zomerse boottochtjes in de provincie Noord Holland.

Wij maken het jou graag zo eenvoudig mogelijk, zodat je gewoon kunt komen genieten van ouderwetse persoonlijke ontmoetingen via Diner Rendez Vous. We zoeken 7 keer per seizoen verschillende mooie locaties uit en regelen dan een mooie avond of middag voor deelnemers. We zorgen bij een diner altijd voor een keuzemenu. Bij wijnproeverijen laten we ook weten wat je mag verwachten, net als bij buffetten en de zomerse boottocht.

Die uitnodigingen voor ingeschreven mensen worden per email toegezonden en bevatten locatiegegevens, de all-in prijs van de geheel verzorgde avond of middag en de begin- en eindtijd. Whatsappgroep wordt uitsluitend door het beheer gevuld met belangrijke informatie en bevat ook de actuele uitnodiging. De groepsgrootte is nooit groter dan 20 personen en niet kleiner dan 14. Anders wordt het te massaal en kunnen er geen echte ontmoetingen plaatsvinden met voldoende persoonlijke aandacht voor iedereen.

Gemiddeld is er 1 x per 6 weken een event. Je kunt ná je inschrijving bij Diner Rendez Vous aan de 7 aankomende events meedoen. Ontmoetingen vinden altijd op een zaterdag of zondag plaats, dus altijd in een weekend. In de avond beginnen we om 18.30 tot 21.00 en in de middag beginnen we om 14.30 tot 17.00.

Bij data zie je de streefdata, want we zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van fraaie locaties. De boottochtjes plannen we alleen in de zomer. In de zomervakantie van juni en juli zijn er geen events.

De inschrijfkosten zijn per persoon € 49,50. Hiervoor organiseren wij 7 events voor jou en ontvang jij exclusief van Diner Rendez Vous 7 uitnodigingen. Hoe vaak je meedoet aan die 7 aankomende events bepaal je zelf. Ná de 7 uitnodigingen kun je je inschrijving verlengen voor een nieuwe reeks van 7 splinternieuwe events. Misschien schrijf je je dan uit omdat je die bijzondere vriendschap of liefdesrelatie gevonden hebt. Dat gunnen wij al onze deelnemers van harte toe.

De all-in prijs per event varieert en hangt af van het soort activiteit: een diner met 3 gangen en 3 drankjes is anders dan een wijnproeverij met wat hapjes. Een eenvoudig tapasbuffet heeft ook een andere prijs dan een exclusieve boottocht met bubbels en feestelijke luxe hapjes in de zomerperiode. Wij onderhandelen voor onze groep uiteraard een scherpe prijs. Een globale indicatie ligt ongeveer tussen € 40, = en € 75 = per event, maar is dus afhankelijk van wat er geboden wordt.

We streven naar 60 actieve inschrijvingen bij Diner Rendez Vous en zullen dit aantal telkens aanvullen via werving als mensen zich uitschrijven omdat ze voorzien zijn in hun gewenste gezelschap. De live ontmoetingen met eten & drinken zijn immers een persoonlijk middel om tot vriendschap of liefdesrelatie te komen. We blijven dus kleinschalig om echt contact tussen mensen te kunnen waarborgen. Vandaar dat de groepsgrootte maximaal 20 deelnemers per event is. Wij weten door 30+ jaar ervaring dat er wel meer mensen ingeschreven moeten staan dan 20, omdat niet iedereen er elke keer bij kan zijn, maar we willen uiteraard wel een grote groep elke keer kunnen ontvangen en afwisseling in gezelschap kunnen bieden.

We zien uit naar je komst en hopen dat je mooie ontmoetingen beleefd via Diner Rendez Vous.

Onze vaste gastvrouw voor de avond of middag ontvangt je persoonlijk en wijst je de weg en de organisator ziet er op de locatie persoonlijk op toe dat alles vlekkeloos verloopt. Dus heel graag tot binnenkort.

Team Diner Rendez Vous